Zoet van Zus | Bruidstaarten
bruidstaarten, taarten, taart en gebak, bruidstaart limburg
21587
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21587,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
6DBCCF2C-A6E0-404E-8131-93598C51120B
Bruidstaarten

Bij Zoet van Zus willen we er graag alles aan doen om uw bruiloft tot de mooiste dag van uw leven te maken, en daar hoort natuurlijk een prachtige en overheerlijke bruidstaart bij!

Heeft u interesse een van onze creaties? Neem dan gerust contact met ons op en dan maken we graag een afspraak met u om langs te komen in ons atelier. In dit persoonlijke gesprek bespreken we samen uw wensen en ideeën. Vervolgens werken we die uit tot een droom van een bruidstaart, geheel naar eigen wens wat betreft smaak en decoratie. Heeft u al ideeën opgedaan, of wilt u bijvoorbeeld een link leggen met uw uitnodiging of bruidsboeket? Neem dan deze informatie en eventueel voorbeelden mee naar deze afspraak.

Daarnaast is het mogelijk een proeverij in te plannen. Hierbij krijgt u de mogelijkheid om 3 combinaties van heerlijke taarten en vullingen uit te proberen, zodat u precies weet wat wij u te bieden hebben. Wilt u vervolgens graag bij ons uw bruidstaart bestellen, dan vragen wij een aanbetaling van 50% van het gehele bedrag. Dit geldt tevens als bevestiging van uw bestelling. De taart wordt door Zoet van Zus zelf bezorgd op locatie en wordt ter plaatse door ons mooi gepresenteerd zoals besproken in het eerder genoemde gesprek.

Om alvast inspiratie op te doen en om een idee te krijgen van de mogelijkheden verwijzen wij u graag naar ons portfolio op deze site. Zoet van Zus zou het een eer vinden om voor u dé taart te mogen maken om nooit te vergeten!