Zoet van Zus | Het is zo ver!
bruidstaarten, taarten, taart en gebak, bruidstaart limburg
21625
post-template-default,single,single-post,postid-21625,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
Zoet van Zus | Blog

Het is zo ver!

Jaaa, het is zo ver welkom op de website van Zoet van Zus en tevens mijn eerste blog.
Ik neem jullie mee voor een kijkje in het atelier/studio waar al de heerlijkheden worden bereid die op deze website te vinden zijn. Maar eerst even vertellen hoe het is begonnen.

Er is veel gebeurd de afgelopen paar weken/maanden zò leuk!! Echt een droom die werkelijk is geworden. Het begon allemaal vorig jaar bij de taart en trends beurs in Utrecht, en stiekem wist ik het allang… ik ga uiteindelijk weer prachtige en heerlijke taarten, gebak maken en vooral mensen en mezelf blij maken. Alleen hoe, wat en wanneer dat was toen nog èèn groot vraagteken??

En dan begint het dromen, zou het? mag het? En dan zegt je hart DOE HET,en gelukkig m`n lieve man en kinderen ook;-) En dan ga je bedenken hoe gaan we dat realiseren? Vervolgens komen de concrete plannen en gaan we beginnen. Want we, nou ja m`n man, ik én de rest van de familie doen alles zelf, waarvoor enorme dank voor alles wat jullie hebben gedaan voor ons!! Gegraven, getimmerd, geschilderd, gelachen en gevloekt als je er achter komt: ik ben een stopcontact vergeten…

Zoet van Zus | Blog
Zoet van Zus | Blog

En dan uiteindelijk is het zover, het atelier staat. En er wordt voor het eerst gebakken, ik wordt er bijna emotioneel van het voelt als thuiskomen… ik ben weer begonnen met mijn passie…..

Liefs,

Zoet van Zus

6 Comments
 • Renate Rietjens

  19/10/2017 at 19:39 Beantwoorden

  Ha Meadje,
  Je mag trots zijn op jezelf, je manneke en je familie. Ik heb het geluk gehad om de opbouw van je atelier van dichtbij te mogen meemaken. En er zelfs al mogen bakken en mogen werken. Echt super meid. En je web site ziet er ook geweldig uit. Had ook niet anders verwacht.
  Lieve Zoet van Zus, zet um op, bin trots op dich. Leefs Renaatje. ?

 • Anouk Kierkels

  19/10/2017 at 19:46 Beantwoorden

  heel veel succes in je mooie studio!

 • Ellen Kuyper

  19/10/2017 at 19:57 Beantwoorden

  Mooie site Renee!! Heel leuk om even rond te kijken! Succes! Groetjes, Ellen

 • Silvia van der Kop

  19/10/2017 at 20:06 Beantwoorden

  Hey Reneej, super, wat een mooie website is t geworden. Ook je blog heb ik met plezier gelezen. Heel veel succes met je passie en ik kom zeker een x iets lekkers bij je halen.

 • Joep Caris

  19/10/2017 at 20:38 Beantwoorden

  Top site! Lekker overzichtelijk en duidelijk. Heel strak ook allemaal.
  Zelfs op de telefoon is alles heel goed te lezen.

  Heel veel succes!

  Groeten uit Utrecht!
  Joep en de rest

 • Koos Schroën

  20/10/2017 at 20:36 Beantwoorden

  Heel mooi Renée. De site, de taarten, ziet er allemaal geweldig uit. Je mag inderdaad trots zijn op het resultaat, maar ook op je familie en vrienden die meegeholpen hebben dit te realiseren. Ga zo door. Je hebt het.

Post a Comment