Zoet van Zus | Algemene voorwaarden
bruidstaarten, taarten, taart en gebak, bruidstaart limburg
21716
page-template-default,page,page-id-21716,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Algemene voorwaarden.

Zoet van Zus is een eenmanszaak gelegen in Heythuysen, Limburg.
Molenaarslaan 16, 6093GV. Ze staat ingeschreven bij het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer:69476292
1. Algemeen
1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aangeboden producten en tevens diensten die tot stand komen met Zoet van Zus.
1.2. Door een bestelling te doen via internet of per email gaat u een overeenkomst aan met Zoet van Zus en geeft u te kennen dat u akkoord gaat met algemene voorwaarden. Zoet van Zus heeft het recht om ten alle tijden deze algemene voorwaarden te wijzigen.
2. Bestellingen.
2.1. Taarten kunnen besteld worden via het contactformulier, email of telefonisch. Zoet van Zus streeft ernaar om binnen 1 werkdag uw email te beantwoorden. Zoet van Zus is niet verantwoordelijk voor communicatie en leveringsproblemen die voortkomen uit niet correct doorgegeven gegevens.
2.2. Om teleurstellingen te voorkomen kunt u het beste u taart zo vroeg mogelijk bestellen. Bruidstaarten liefst 2,5 maand op voorhand.
2.3. Voor bruidstaarten dient een aanbetaling gedaan te worden van 50% van het totaalbedrag.
2.4. De taarten dienen afgehaald te worden in Heythuysen. Bruidstaarten worden bezorgd door Zoet van Zus zelf op locatie. In Heythuysen ide de levering gratis, buiten Heythuysen wordt er een vergoeding van 0,40cnt per km gerekend (berekend via google maps). Het aantal kilometers wordt naar boven afgerond op een rond getal.
2.5. Voor het gebruik van een taart en of cupcake standaard wordt borg berekend. In overleg wordt een datum afgesproken wanneer deze geretourneerd dient te worden. Verkeerd deze bij retourneren niet in goede staat, dan is Zoet van Zus genoodzaakt de borg hiervoor gedeeltelijk of geheel te innen. Langer dan een week na levering nog niet geretourneerd wordt er per week €7.50 in rekening gebracht. Tevens dient de standaard schoon geretourneerd te worden.
2.6. Bestellingen van bruidstaarten zijn pas definitief na een aanbetaling van 50% van het gehele bedrag.
3. Prijzen
3.1. Alle prijzen en tarieven die u terug kunt vinden op de website zijn inclusief btw, tenzij anders vermeld.
3.2. Prijzen zijn onder voorbehoud van zetfouten en wijzigingen.
3.3. Genoemde taart prijzen zijn inclusief 2 laags vulling en eenvoudige decoratie. Voor boetseerwerk, suikerbloemen en eetbare prints wordt een meerprijs gerekend.
4. Betaling
4.1. Taartopdrachten dienen via de bank overgemaakt te worden. Bestellingen worden pas meegegeven nadat de betaling is voldaan.
4.2. Voor bruidstaarten wordt een aanbetaling gevraagd. Zie artikel 2.3
4.3. Bruidstaarten dienen 7 werkdagen voor afleverdatum geheel betaald te zijn.
5. Annuleren van taartopdrachten
5.1. Annuleren door opdrachtgever: Taartopdrachten kunnen tot 14 dagen voor de afhaaldag kosteloos worden geannuleerd. Bij annulering tussen de 14 en 8 dagen voor de afhaaldag wordt 25% van het totaalbedrag in rekening gebracht. Bij annulering tussen de 7 en 3 dagen voor de afhaaldag wordt 40% van het totaalbedrag in rekening gebracht. Bij annulering tot 2 dagen voor de afhaaldag wordt 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht.
5.2. Bestellingen waarbij sprake is van een aanbetaling, zoals beschreven in artikel 2.3, houdt Zoet van Zus zich uitdrukkelijk het recht voor de bedragen zoals beschreven in artikel 5.1 te verrekenen met de aanbetaling. Indien van toepassing zal het restant van de aanbetaling worden geretourneerd.
5.3. Annuleren door Zoet van Zus
5.4. Zoet van Zus is een eenmanszaak en behoud zich het recht om bij ziekte, letsel of zwaarwegende omstandigheden of indien de opdrachtgever de uitvoering van de opdracht onmogelijk maakt de opdracht te annuleren. Natuurlijk zal Zoet van Zus er alles aan proberen te doen om een passende oplossing te bieden. In overleg wordt gekeken of bijvoorbeeld een collega in de regio de opdracht kan overnemen.
6. De taarten
6.1. Alle taarten zijn handgemaakt. Iedere taart is uniek en kan daardoor iets afwijken van het origineel ontwerp. Dit geeft geen recht op restitutie.
6.2. Zoet van Zus staat erom bekend om iedere taart uniek te maken. Er zal dus nooit twee maal exact dezelfde taart gemaakt worden, of een kopie van een collega decorateur gemaakt worden. Een foto aandragen voor inspiratie mag worden aangereikt.
7. Workshops en kinderfeestjes
7.1. Workshops en kinderfeestjes kunnen via mail, contactformulier en telefonisch aangevraagd worden. Zoet van Zus streeft ernaar om binnen 1 werkdag uw email te beantwoorden. Een workshop of kinderfeestje wordt gegeven vanaf 4 personen met een maximaal aantal van 8 personen in het Zoet van Zus atelier op de Molenaarslaan 16 te Heythuysen. De mogelijkheid om voor grotere groepen op locatie een workshop te verzorgen is ook aanwezig. In overleg worden deze workshops/ kinderfeestjes gepland.
7.2. Is er iemand van het gezelschap op de dag van de workshop/kinderfeestje niet aanwezig in verband met ziekte of anders dient er 100% van het gehele bedrag betaald te worden u bent in de gelegenheid om de taart/ cupcakes voor diegene mee te nemen.
7.3. Zoet van Zus behoudt zich het recht voor om bij ziekte, letsel of zwaarwegende omstandigheden de workshop/kinderfeestje te annuleren. Zoet van Zus zal haar uiterste best doen om dan een passende oplossing te bieden.
8. Aansprakelijkheid
8.1. Zoet van Zus is niet aansprakelijk voor enige schade, letselschade (bijvoorbeeld als gevolg van een allergische reactie) en schade aan goederen.
8.2. U dient bij het bestellen van een product nadrukkelijk eventuele allergieën
door te geven.
9. Klachten
9.1. Bent u niet tevreden over uw bestelde taart of product, dan dient u dit direct bij het afhalen kenbaar te maken, niet achteraf. Zoet van Zus is niet verantwoordelijk voor de invloed op het product van de vervoer-en/of bewaarcondities uwerzijds.
9.2. Klachten over workshops/kinderfeestjes dient u tijdens of direct na de workshop/kinderfeestje kenbaar te maken. Hierover kan naderhand niet meer worden gereclameerd.
10. Privacy
10.1. Zoet van Zus respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en gaat dan ook zorgvuldig met uw gegevens om. De gevraagde gegevens worden gebruikt om bestellingen zo zorgvuldig mogelijk te laten verlopen. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Zoet van Zus behoudt zich het recht voor ten alle tijden deze voorwaarden te wijzigen.